Een aantal vragen zien wij vaak voorbij komen, wij zullen de meest gestelde vragen hiernaast al voor u beantwoorden. Mocht uw vraag er niet bij staan, neem dan gerust contact met ons op.

Tel. ++31 (0) 348-553644

e-Mail. Info@nipak.nl Contactformulier

Veel gestelde vragen.

Kan ik mijn bestelling ook Afhalen?

Ja dat kan, echter wij hebben altijd minimaal 1 werkdag nodig om uw bestelling te verwerken en klaar te zetten. Neem vooraf altijd even contact met ons op of de bestelling inderdaad voor u klaar staat.

De prijzen in de web shop komen niet overeen met de prijzen die ik gewend ben te betalen.

Het kan inderdaad zo zijn dat de prijzen anders zijn dan u gewend bent. Wij respecteren de prijsafspraken die in het verleden gemaakt zijn nog steeds en u kunt gewoon doorgaan met bestellen. Wij zullen de prijzen dan handmatig aanpassen en de juiste prijs aan u bevestigen. Het is dan wel aan te raden nog even te wachten met betalen en deze bevestiging af te wachten.

Hoe is betalen in de web shop geregeld?

U kunt na het bestellen via de web shop op verschillende manieren uw betaling regelen. U kunt direct uw betaling doen via bijvoorbeeld iDEAL, maar u kunt ook onze bevestiging afwachten en deze op uw eigen vertrouwde wijze aan ons overmaken.

Kan ik ook op 30 dagen betalen?

Als u in het bezit bent van een Uittreksel Kamer van Koophandel is het zeker bespreekbaar om op rekening te leveren. neem hiervoor even contact met ons op

Wat is de levertijd van de getoonde producten?

De levertijd is afhankelijk van de aantallen die u besteld. Echter wij beschikken over het algemeen over ruime voorraden waardoor 95% van de bestelling binnen 1 week kan worden geleverd. Als de producten die u besteld op dat moment niet voorradig zijn zullen wij u hierover informeren in de orderbevestiging.

Hoe wordt mijn bestelling verzonden?

Wij verzenden onze pakketten met DHL, als wij u pakket aan DHL hebben aangeboden krijgt u hierover bericht met een Track en Tracing link. Grotere bestellingen worden verzonden met Expeditiebedrijf Borst.

Is het mogelijk een tijd af te spreken voor de levering van mijn bestelling?

Doordat DHL vaste routes rijd is het helaas niet mogelijk een vaste tijd af te spreken.

Kan ik producten ook retourneren?

Als particuliere klant kunt zich beroepen op het herroepingrecht en zonder opgaaf van reden binnen 14 dagen na ontvangst van de goederen deze op eigen kosten retour zenden (Dit geld niet voor speciaal voor u gemaakte of bestelde producten) waarna het volledige aankoopbedrag op de door u opgegeven rekening zal worden overgemaakt. De producten dienen ongebruikt, onbeschadigd en indien mogelijk in originele verpakking retour worden aangeboden. Het is belangrijk dat u voordat u het product retour zendt dit eerst via een e-mail meld onder vermelding van het factuurnummer. Retourzendingen die niet eerst per e-mail zijn aangemeld worden niet in behandeling genomen!

Ik heb een klacht m.b.t. de geleverde producten, wat nu?

Neem dan contact met ons op, wij zullen altijd proberen om een oplossing te zoeken voor uw probleem.

Waar kan ik uw algemene leverings voorwaarden vinden?

Kijk even op deze pagina (klik) voor onze voorwaarden en privacy statement.

Kan ik vooraf een voorbeeld zien van het flesje of potje dat ik wil bestellen?

Ja hoor normaal gesproken kan dat. wij sturen u graag een voorbeeld toe ter beoordeling, u kunt dit het makkelijkste aanvragen via het verlanglijstje, maar via een gewone email voorzien van de artikelnummers en het adres waar ze naar toe mogen mag ook.

Hebben jullie ook een showroom die ik kan bezoeken?

Ja hoor, wij beschikken over een bescheiden showroom waar u de meeste van onze producten kunt bekijken en wij ontvangen u graag. Neem vooraf wel even contact met ons op voor een afspraak zodat wij even tijd voor u vrij kunnen maken.

Mijn vraag staat er nog niet bij?

Stel uw vraag dan even via een e-mail naar info@nipak.nl of het contactformulier. Wij streven er naar uw vraag binnen 1 werkdag te beantwoorden.

Stuur ons uw vraag