GROOTHANDEL KUNSTSTOF VERPAKKINGEN

Verpakkingen als kunststof Flessen, Potten, Emmers, Jerrycans, Maatbekers en Sluitingen. Veelal geproduceerd in PET (Polyethyleentereftalaat), HDPE, LDPE (Polyethyleen) of PP (polypropyleen) leveren wij als groothandel of agent vooral aan de Cosmetica, Food, Chemie, Reiniging en Farmacie.

Veel van de afgebeelde verpakkingen op deze Website zijn uit voorraad leverbaar. De gemiddelde levertijd is ongeveer een week (onvoorziene omstandigheden uitgesloten). Wanneer u grotere hoeveelheden wilt/kunt bestellen, breiden de keuzemogelijkheden zich uit. Deze verpakkingen staan echter niet altijd afgebeeld op de website, en de levertijd is langer. Wij bedienen u graag van advies over deze producten en de mogelijkheden.

Ook kunnen wij u helpen bij het ontwikkelen van matrijzen voor nieuwe modellen en kunnen wij u adviseren als de verpakking van een bedrukking moet worden voorzien.

Neemt u rustig de tijd de website te bekijken. Indien u een prijsopgave of aanvullende informatie wenst, kun u contact met ons op te nemen. Dit kan voor een direct antwoord telefonisch, tel. 0348 553644. via e-mail: Info@nipak.nl, of via het contactformulier op deze website.

PET Flacons met fliptop sluiting

Groothandel

Als groothandel in kunststof verpakkingsmaterialen leveren een groot aantal standaard verpakkingen zoals flessen, potten, jerrycans en emmers. Al deze producten zijn te voorzien van een groot aantal verschillende sluitin... Lees meer

Zoekopdracht

Ondanks dat wij over een zeer uitgebreid assortiment standaard producten beschikken dat wij u uit voorraad, in bescheiden maar ook grotere aantallen vaak snel kunnen leveren, kan het natuurlijk zo zijn dat uw model er n... Lees meer

Maatwerk

Bij Nipak kunt u terecht voor een uitgebreide range aan standaard flacons en sluitingen. Echter als uw wensen nog niet passen in het uitgebreide pakket van reeds ontwikkelde modellen bij onze leveranciers, Hebben wij oo... Lees meer


Flessen

PET flessen link
Kunststof flacons van 10 ml. tot 2 liter. Beschikbaar in wit of naturel HDPE, LDPE of glashelder PET. In kleine oplagen te leveren. Op aanvraag kunnen wij het grootste deel van de HDPE flacons laten produceren in het hittebestendige PP vanaf +/- 10.000 stuks.

Lees meer

Potten

Creme potten link
Kunststof potten vanaf 5 ml. tot een maximum van 3 liter. veelal vervaardigd in PP, PS of PE. geschikt voor Cosmetica, Food, Chemie, Reiniging en Farmacie. Met kleine aantallen te bestellen en meestal snel leverbaar.

Lees meer

Jerrycans

Hdpe Jerrycans Un keur link
Kunststof Jerrycans. gemaakt van HDPE. transparant of volledig ingekleurd. met of zonder UN keur en wel of niet stapelbaar. standaard op voorraad van 1 tot 25 liter.

Lees meer

Emmers

PP Emmers wit en transparant
Kunststof emmers in wit of transparant PP of PE. waarvan de 2,5, 5 en 10 liter voorzien zijn van een kunststof beugel en vlak bodemdeel.. Hierdoor zijn ze uitstekend geschikt om te gebruiken in combinatie met voedingsmiddelen.

Lees meer


Bedrijfs Info